Despre noi

Dr. Paraschivescu Dental Clinic este o clinică stomatologică situată în zona Pipera, într-o clădire modernă, ce asigură servicii medicale dentare la cele mai înalte standarde.


În centrul tuturor activităţilor clinicii stomatologice se găseşte preocuparea noastră continuă pentru calitatea serviciilor dedicate pacienţilor pe care îi tratăm. Ne axăm pe o abordare modernă bazată pe o colaborare interdisciplinară, într-o atmosferă calmă şi relaxată.


Tehnologia avansată pe care o utilizăm şi abilităţile profesionale de care echipa noastră dispune, ne permit realizarea unor tratamente dentare complexe, în condiţii de siguranţă şi comfort maxim pentru pacient.

Din grijă pentru dumneavoastră am amenajat o parcare în curtea interioară a clinicii, accesul realizându-se prin lateralul acesteia. De asemenea, pentru a ne asigura că tratamentul dumneavostră nu este perturbat de nici un factor extern dispunem de un generator de electricitate complet automat, capabil să asigure independența energetică a clinicii în cazul unei avarii.